Ingrediente:
- 320 gr faina
- 1 lingurita bicarbonat
- ½ lingura sare
- 100 gr unt
- 100 gr margarina
- 200 gr zahar brun
- 100 gr zahar alb
- 2 oua
- esenta de vanilie
- 273 gr ciocolata
- optional nuci/fructe uscate
Se mixeaza
impreuna ouale, zaharul brun si alb, untul, margarina si esenta de vanilie,
aproximativ 3 minute, pentru a se omogeniza. Apoi se adauga faina, impreuna cu
bicarbonatul si sarea.
Adaugam
ciocolata, care poate fi de diverse feluri (alba, cu lapte, amaruie, etc.) si
nuci/fructe uscate.
Compozitia se
pune la rece timp de 30 min, dupa care se ia cu lingura si cu mainile umede si
se formeaza bile pe care le asezam in tava si apoi le turtim.
Se dau la
cuptorul incins 8-10 minute la 220 C.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu