luni, 27 februarie 2012

Mazare cu carne


     Ingrediente:
  • 1 ceapa
  • 500 gr carne porc/pui
  • 1 conserva mazare 800 gr
  • 2 catei usturoi
  • marar
  • 2 linguri faina
  • 1/2 cana bulion
  • ardei (optional)
      Se caleste ceapa in putin ulei, apoi se adauga carnea de porc taiata cubulete. Se condimenteaza (sare, piper, vegeta, boia), se acopera si se lasa la foc mic. Se verifica din cand in cand, daca mai este nevoie se adauga apa.

     Cand carnea e gata adaugam 1/2 cana bulion si usturoiul zdrobit. Intr-o cana amestecam 2 linguri faina cu o cana de apa si turnam peste mancare. Daca este nevoie mai completam cu apa, pana ajungem la consistenta dorita. Se adauga mazarea si mararul tocat.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu