Ingrediente:
- 300 gr carne porc/vita
- 1-2 cepe
- 2 catei de usturoi
- 1/2 lingurita ghimbir pudra
- 1 ardei iute (optional)
- 150 ml apa/supa
- 6 linguri sos de soia
- 1 lingura sos de stridii
- 4 linguri de ulei
- 1/2 lingurite ulei de susan
- 3 lingurite amidon
- 2 linguri apa
Se incing 2 linguri de ulei si se adauga usturoiul, ghimbirul si ardeiul iute. Se adauga ceapa taiata si se lasa 3-4 minute, pana se inmoaie. Apoi se scot si se pun de-o parte.
Se incing din nou 2 linguri de ulei si se pune carnea marinata.
Cand isi schimba culoarea, se stinge cu 150 ml apa/supa si se fierbe 2 minute, pana se ingroasa sosul. Se adauga legumele, sosul se soia si de stridii si se mai lasa cateva minute.
Se poate servi cu orez.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu